Gespecialiseerd in haar kleuren

Na een aantal jaar in de kapperswereld kwam ik er achter dat haar kleuren erg intressant kan zijn. Dit heeft mij ertoe gezet dat ik me ben gaan specialiseren in haar kleuren. Wat volgde waren vele trainingen, oefeningen en nog meer oefenen. Dat heeft ertoe geleid dat ik nu gespecialiseerd ben in haar kleuren.

Tegenwoordig zijn er zoveel haar kleuren met alle benamingen die je niet zomaar even kleurt. Hierbij kun je denken aan balayage, haarfolies, platinum blonde en andere trendy kleuren. Om deze kleuren te krijgen komen er verschillende kleurtechnieken aan te pas en is de kleurkennis erg belangrijk. Ik vind het belangrijk dat een kleur bij jou past en ook bij jouw haar. Soms zie je een foto van iemand anders met een prachtige haar kleur, maar dat hoeft niet te betekenen dat de kleur bij jou ook kan en mooi zal staan. Denk hierbij aan de kleur van je huid, de kleur van je ogen en de kleur van je eigen haar, maar houd ook rekening met het onderhoud van sommige kleuren. Daarmee ga ik je natuurlijk helpen! Bij mij in de salon gaan we samen op zoek naar jouw juiste kleur!

Onderhoud van je haar kleur

De onderhoud van een kleur is erg belangrijk. Een cool blonde, silver of rose blond zijn allemaal kleuren die weer heel snel uit je haar kunnen vervagen. Met de juiste producten kan je de kleur goed onderhouden. De blond shampoo van Eleven Australia is echt een must voor mensen met blond haar. Bij mij in de salon heb ik allen shampoo's en conditioners van eleven, deze hebben allemaal een kleur bescherming! Naast de shampoo's en conditioners zijn de kleur toning maskers van ChromaID echt een uitkomst. Ik meng de maskers op de gewenste kleur. Super leuk voor als je een keertje wil veranderen van kleur maar niet gelijk heel lang aanvast wil zitten. let wel op: de maskers vervagen als je je haar wast.

Kleur intake gesprek

Ik vind het belangrijk dat een kleur bij jou én je haar past. Daarom werk ik met een kleurintake gesprek, zodat het voor ons beide duidelijk is wat er gedaan kan worden. Alleen zo kan ik het beste advies geven voor jou en je haar! In een intake gesprek bespreken we verschillende punten zoals je wens, de prijs, maar ook of de gewenste kleur mogelijk is met jouw haar.

`Wil je alvast inspiratie opdoen dan kan je de pagina portofolio bekijken of natuurlijk mijn instagram!

tips

  • Zoek op internet of op instagram/facebook naar een foto van wat je graag zou willen.


  • Houdt er rekening mee dat sommige haarkleuren lang duren. Lunch pakketjes kunnen handig zijn.

  • Een kleurintake gesprek kan ook via de mail!