Wie ben ik?


Ik ben Kim van Bennekom, 28 jaar oud en zit al bijna 12 jaar in het kappersvak. En nog elke dag doe ik dit met veel plezier, passie en liefde! Het mooiste aan dit vak vind ik dat je mensen mooi kan maken, van binnen en van buiten!

"Als je haar maar goed zit" zeggen ze vaak, en dat is ook echt zo! Daarom vind ik kwaliteit leveren erg belangrijk. Een goed geknipt kapsel en een mooie haarkleur, daar word iedereen blij van!

Ik ben gespecialiseerd in trendy haarkleuren en knippen, dit is ook waar mijn passie ligt. Het begint allemaal bij een goed persoonlijk advies. Voor zowel dames als heren is advies erg belangrijk!

MAX ELI

Ik vind het zelf altijd leuk om goed bij te blijven en de nieuwste technieken te beheersen. Zelf geef ik ook les voor het kleur merk Max ELi dit vind ik super leuk en intressant om te doen. Ook altijd leuk om met mede collegas te sparren over haarkleuren. Daar leer je altijd heel veel van!

Beste kapper

In 2018 heb ik de titel beste kapper van Den bosch mogen ontvangen en daarbij de tweede plaats leukste zzp kapper van nederland!!

En daarbij sluit ik zeker niet uit dat ik ooit nog aan een andere wedstrijd mee zal gaan doen!

beste kapper
haarkleur specialist